0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

V preteklosti je obstajalo podjeteje Enerles, ki je proizvajalo istoimenske pelete Enerles.

Leta 2018 smo to podjetje kupili in ga preimenovali v RZ Pellets (Riegler und Zechmeister Pellets).

RZ Pellets koncern sestavlja skupno osem peletarn. Sedem peletarn imamo razkropljenih po Avstriji, od tega je ena v nastajanju, v kraju Sollenau.

Ena se nahaja v Pivki – tj. RZ Pellets Slovenija oz. nekdanji Enerles. Novo podjetje je s seboj prineslo spremembe in novosti. Ena izmed teh je kvaliteta peletov A1. Naši peleti so certificirani z evropskim EN plus certifikatom, ki ima med vsemi certifikati največjo veljavo.

RZ Pellets Slovenija je večinoma veleprodajno usmerjeno, vendar imamo tudi vedno več maloprodaje, ki pri nas prav tako zavzema pomembno mesto. Ker vemo, da so peleti Enerles pomembni za širšo okolico Pivke in naše lokalne kupce, le-teh nismo želeli razočarati. Zato smo se odločili ohraniti vam priljubljen Enerles. Tako imate možnost še naprej ohranjati topel dom s peleti, ki ste jih vajeni – Enerles peleti.

Smo največji proizvajalec lesnih peletov v Sloveniji in Avstriji ter eden največjih na srednjeevropskem območju. S tehnološko dovršenimi rešitvami priprave in sušenja surovine pri izdelavi RZ in Enerles peletov ter popolnoma robotiziranega pakiranja, zagotavljamo konstantno kvaliteto izdelka. Prav tako kvaliteto dodatno preverjamo z lastno, notranjo kontrolo kvalitete.

Ko gre za surovino za izdelavo peletov, težimo k temu, da se v RZ Pellets Slovenija dobavlja v največji meri les iz slovenskih gozdov. Nekaj malega pridobimo iz sosednje Avstrije in Hrvaške. Na ta način se trudimo vzpodbujati slovensko lesno dejavnost in gospodarstvo ter proizvajati slovenske RZ in Enerles pelete.

Trgi, kamor prodajamo RZ Pellets in Enerles pelete so Italija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška,... Povpraševanja po RZ Pellets in Enerles peletih se vrstijo iz vedno več različnih držav.


Kontakt      Nakup peletov 


Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas

RZ Pelletes d.o.o.

Snežniška cesta 16,
6257 Pivka, Slovenija
Tel.: 05 72 11 110
E-Mail: pellets.pivka@rz-pellets.si

Certifikati

EN plus A1 in A2

PEFC certifikat

SURE certifikat


layout/bottom-right.htm | Pages | Spletna Postaja